
Påskebuffet
Serveres fra 12:30 – 16:00
Leonoras stegte sild med løg og capers
Marineret sild med syltede rødløg samt karrysalat
“brændt” laks med ristet boghvede
Blinis med stenbidderrogn rødløg og limecreme
Paneret rødspætter med grov remoulade
Hønsesalat med ristede svampe asparges crudite samt spødt skind
Skidene æg med sennepssauce og karse
Indbagt unghanebryst med majs og svampe
Estragonsky
Svinemørbrad i portobello a la creme
Rosmarinfrikadeller med hvidløg
2 unika oste med tilbehør
Maricipan påsketærte med chokolade æg
Leonora lagkage
Passionsfrugt fromage
Pris pr. cov. kr. 225,-
Påskebrunch
Serveres fra 10:00 – 12:00
Røget laks med asparges
Pandekager med sirup
Røræg med bacon og cocktailpølser
Div. pølser med tilbehør
2 slags ost
Div. morgenbrød
Marmelade og smør
Pålægschokolade
Honning
Yoghurt med hjemmelavet müsli
Frugtfad
Wienerbrød, croissants, tebirkes
Kakaomælk
Appelsinjuice
Æblejuice
Multifrugt juice
Mælk
Kaffe og te