Påskebuffet

Serveres fra 12:30 – 16:00

Leonoras stegte sild med løg og capers

Marineret sild med syltede rødløg samt karrysalat

“brændt” laks med ristet boghvede

Blinis med stenbidderrogn rødløg og limecreme

Paneret rødspætter med grov remoulade

Hønsesalat med ristede svampe asparges crudite samt spødt skind

Skidene æg med sennepssauce og karse

Indbagt unghanebryst med majs og svampe

Estragonsky

Svinemørbrad i portobello a la creme

Rosmarinfrikadeller med hvidløg

2 unika oste med tilbehør

Maricipan påsketærte med chokolade æg

Leonora lagkage

Passionsfrugt fromage

Pris pr. cov. kr. 225,-

Påskebrunch

Serveres fra 10:00 – 12:00

Røget laks med asparges

Pandekager med sirup

Røræg med bacon og cocktailpølser

Div. pølser med tilbehør

2 slags ost

Div. morgenbrød

Marmelade og smør

Pålægschokolade

Honning

Yoghurt med hjemmelavet müsli

Frugtfad

Wienerbrød, croissants, tebirkes

Kakaomælk

Appelsinjuice

Æblejuice

Multifrugt juice

Mælk

Kaffe og te

Pris pr. cov. kr. 168,-

Børn under 12 år ½ pris.